Header verpakken 980x200 v2

Verpakken

Pippel Bramen heeft een eigen geconditioneerd verpakkingsstation. Tijdens het bramen plukken worden de op klasse of kwaliteit vol geplukte kistjes direct naar het afweeg- en verpakkingsstation gebracht. Zodat de bramen meteen terug gekoeld kunnen worden naar een goed bewaar klimaat.

Verpakken 1 284x195

Tijdens het plukken wordt ieder kistje voorzien van een label waar een medewerker en een afdeling waar de bramen geplukt zijn aan gerelateerd is. In het afweeg- en verpakkingsstation worden de volle bramenkistjes tijdens het afwegen in gescand, zodat de bramen altijd meteen traceerbaar zijn. De verschillende soorten gevulde bramenbakjes worden ook afzonderlijk afgewogen en gecontroleerd voordat er een dekseltje en eventueel een sticker op gaat.

Dit alles wordt gedaan onder de strenge eisen van het behaalde BRC certificaat.

De kracht van Pippel Bramen is dat ze snel kan schakelen om in allerlei verschillende soorten verpakking bramen te plukken en af kan leveren naar de wens van de klant. Omdat het afwegen, dekselen en stickeren van de bramen bij Pippel Bramen gedaan wordt, is er een zeer korte tijd van pluk tot in de winkel mogelijk. Dat is natuurlijk erg belangrijk als de bramen nog een verre reis moeten maken naar het buitenland.

Verpakken 2 284x195